adwordsblog.hu

Pozitív szavazatok elfogadva7
Negatív szavazatok elfogadva2
Karma:4 (pozitív szavazatok-negatív szavazatok)0 megszerzett jelvény

Nem található jelvényDefiníciók (68)

1

3   0

ui


User interface: a felhasználói felület egy berendezés (például a számítógép), vagy egy számítógépes program (például egy operációs rendszer) azon elemeinek összessége, amelyek a felhasználóval való kommunikációért felelősek, és a berendezés vagy program irányítását, vezérlését lehetővé teszik. Több fajtája van: fénykijelzős parancsgombos felület,pa [..]
Forrás: adwordsblog.hu

2

1   0

netflix


Netflix: egy video streaming szolgáltatás, ahol a felhasználók egy hatalmas videótárból válaszhatják ki a megnézni kívánt tartalmakat. A streaming szolgáltatás lényege, hogy a videókat valós időben tudjuk megnézni, vagyis nincs szükség előzetes letöltésre a lejátszás megkezdése előtt. A legnagyobb előnye, hogy a TV-vel ellentétben itt bármikor, a m [..]
Forrás: adwordsblog.hu

3

1   0

roadshow


Roadshow: a befektetők részére tartott prezentációk sora a roadshow, vagyis a vándorcirkusz, amikor a menedzsment a tanácsadókkal, befektetési bankárokkal felkerekedik, és nekivág a nagyvilágnak, hogy árulja részvényeit. A roadshow egyrészt személyes találkozók, másrészt csoportos prezentációk formájában valósul meg.
Forrás: adwordsblog.hu

4

1   0

szociálpszichológia


Social psychology: azt vizsgálja, hogy az egyes személyek viselkedését hogyan befolyásolja mások jelenléte. A marketing szempontjából egy adott reklámozási felület, vagy mód mennyire befolyásolja a fogyasztót abban, hogy megvegye a reklámozott terméket.
Forrás: adwordsblog.hu

5

1   1

workshop


Workshop: a workshop az adott témára létrehozott munkacsoportban zajlik és tevékenysége egy adott kérdés vagy probléma interaktív elemzésére és megoldási javaslatok kidolgozására irányul többnyire kreatív technikák segítségével.
Forrás: adwordsblog.hu

6

0   0

adatvezérelt marketing


Data driven marketing: az adatvezérelt marketing alapja a látogatók viselkedéséből és az online térben töltött idejéből következtessen a látogatók magatartására és a magatartás alapján alakítson ki személyre szabott hirdetéseket.
Forrás: adwordsblog.hu

7

0   0

adwords


AdWords: a Google online hirdetési rendszere, ahol a hirdetőknek csak a hirdetésekre történő kattintások után kell fizetni. Ezekben a hirdetésekben az is megadható, kit és hol akarunk elérni.
Forrás: adwordsblog.hu

8

0   0

analytics


Analytics: a Google Analytics a Google termékcsaládhoz tartozó, online oldalak látogatási statisztikáit és viselkedési módokat mérő és követő alkalmazás.
Forrás: adwordsblog.hu

9

0   0

átkattintási arány


Click-thorought-rate: arányszám, amely megmutatja, hogy a megtekintést követően milyen gyakran kattintanak az emberek a hirdetésére. A CTR segítségével mérheti fel, hogy milyen jól teljesítenek a kulcsszavak és a hirdetések.
Forrás: adwordsblog.hu

10

0   0

befektetésarányos megtérülés


Return of investment: a ROI nem más, mint a nettó nyereség aránya a költségekhez képest. A hirdetési költségek és a nyereség arányát méri. Általában ez a legfontosabb adat a hirdetők számára, mert alapját a meghatározott hirdetési célok jelentik, és megmutatja azt a tényleges hatást, amelyet a hirdetések gyakorolnak a vállalkozásukra. Egyszerű a ki [..]
Forrás: adwordsblog.hu


Ahhoz, hogy megtekinthesse az összes 68 definíciót, kérjük jelentkezzen be.